ΕΞΟΔΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Για παραγγελίες με επιθυμητό τρόπο παράδοσης την παραλαβή από το κατάστημα μας, μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση για να προσέλθετε και να την παραλάβετε.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τα ΕΛΤΑ Courier ¨Πόρτα-Πόρτα¨ σε όλη την Ελλάδα και με χρεώσεις όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Η παραγγελία σας άνω των 10€ για περιοχές ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ είναι με δωρεάν μεταφορικά με δικό μας DELIVERY.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας κατόπιν τηλεφωνικής μας συνεννόησης.

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας και με την αποστολή θα σας το επιβεβαιώσουμε στο email σας και με το κωδικό Voucher της Courier για ¨Αναζήτηση Αποστολής ¨ και την διαδρομή του δέματος μέχρι την παράδοση σε εσάς.

∗ Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι υπηρεσία της Μεταφορικής Εταιρείας για να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας με την παράδοση μετρητοίς και δεν παρέχεται δωρεάν.

Αν επιλέξετε όμως την πληρωμή μέσω Τράπεζας (Κατάθεση σε Τραπεζικό μας Λογαριασμό ή την χρήση Χρεωστικής-Πιστωτικής κάρτας σας μέσω e-POS ) δεν επιβαρύνεστε με το συγκεκριμένο έξοδο.

error: Content is protected !!
X